072-217 89 93 info@akutstadfirma.se

Reviews

Reviews Akutstädfirma

Reviews Akutstädfirma

Reviews Akutstädfirma. Akutstädfirma har fått positiva recensioner från sina kunder. Deras städningstjänster anses vara av hög kvalitet och deras personal är professionell och pålitlig. Kunden är nöjd med resultatet och uppskattar företagets snabba respons och flexibilitet när det gäller att boka städtider. Priserna för deras tjänster anses vara rimliga och konkurrenskraftiga. Sammanfattningsvis är Akutstädfirma ett pålitligt företag som erbjuder högkvalitativa städtjänster till sina kunder.

 by Erika on Omdömen Akutstädfirma
Rekommenderas varmt!

Grymt bra flyttstädning! Trevliga, smidigt och mycket prisvärt alternativ. Anlitade er för flyttstädning när jag flyttat från min hyresrätt i Stockholm. Hyresvärden hade tydligen aldrig varit med om en inspektion som var helt utan anmärkningar, förutom denna då!!! Kan varmt rekommendera er prisvärda städfirma.

Hej Erika,Tack för ditt omdöme du lämnat. Vi uppskattar verkligen att alla blev nöjd & belåtna. Det är alltid målsättningen. Blir det aktuellt med flytt fler gånger så är du varmt välkommen att boka oss igen.Njut av nya bostaden.....Mvh Akutstädfirma

Page 1 of 34:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

 

Lämna Omdöme