Villkor

Villkor för användning Genom att använda den här webbplatsen godkänner du de villkor som anges här, så kontrollera villkoren varje gång du använder den här webbplatsen. Om du inte samtycker till detta bör du inte använda denna webbplats. Du får visa, skriva ut, spara på din hårddisk, överföra till andra eller kopiera någon del av denna webbplats endast i informationssyfte, förutsatt att ovanstående upphovsrättsmeddelande visas.

Villkor Akutstädfirma

Villkor Akutstädfirma

Den information som kopieras eller lagras från denna webbplats får inte säljas eller distribueras kommersiellt utan uttryckligt skriftligt tillstånd från Akutstädfirma. Informationen får inte redigeras eller kopieras till något annat dokument eller någon annan publikation, vare sig elektronisk eller tryckt, och den får inte heller användas för att skapa länkar till någon annan webbplats eller denna webbplats. Inga andra rättigheter beviljas. På den här sidan hittar du juridiskt innehåll som är skrivet med ett mycket litet typsnitt, så kallat ”finstilt”, som är svårt att läsa.

Vi uppmanar dig dock att läsa vår integritetspolicy och våra allmänna villkor, som gäller när du köper tjänster från Akutstädfirma. Du kanske undrar varför du ska ägna din värdefulla tid åt att läsa juridiska dokument. Det är för att det ger dig en bättre förståelse för dina rättigheter och hur vi hanterar dina uppgifter. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller modifiera denna webbplats och att när som helst och utan förvarning stänga av eller avsluta din tillgång till denna webbplats om vi anser det nödvändigt.

Om du beställer tjänster från oss kommer vi att informera dig om dessa villkor innan vi påbörjar arbetet. Det är ditt ansvar som kund att läsa dem. Det rekommenderas att alla kunder läser Hemsidesos villkor. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dem.