Vi är din städfirma i Göteborg

Vi är din städfirma i Göteborg

Vi är din städfirma i Göteborg

Vi är din städfirma i Göteborg! Om du letar efter en städfirma i Göteborg är vi företaget för dig. Söker du en städfirma i Göteborg med lång erfarenhet och högt kvalificerad personal som alltid kommer att göra sitt bästa för att du ska bli nöjd. Oavsett om du behöver hjälp med ditt hem, kontor, regelbunden städning eller rutinjobb, är vi här för att hjälpa dig med dina städbehov. Vi erbjuder alla typer av städtjänster i Göteborg och närområdet.

Personalen är vår viktigaste tillgång

Vår personal är vår viktigaste tillgång. Vi lägger stor vikt vid att ta hand om vår personal, för utan dem skulle vår verksamhet inte existera. Vår hörnsten är vårt kollektivavtal, som garanterar goda arbetsvillkor, men vi går längre än så och ger våra anställda en generös hälsopremie för motion och välbefinnande. Alla våra anställda får kontinuerlig utbildning för att förbättra sina färdigheter och göra det möjligt för dem att utföra mer varierade uppgifter.

Utbildad personal

Vi vill att våra kunder ska vara säkra på att deras arbete utförs korrekt. Därför utbildar och certifierar vi vår personal enligt riktlinjer och föreskrifter. Att vara utbildad städare innebär mer än att bara städa. Det är också ett tecken på att utbildad personal vet hur man använder olika städmaskiner och utrustning, vilka rengöringsmedel som är lämpliga för vad och hur man organiserar rengöringsuppgifter för att göra dem så effektiva som möjligt.

Städar allt i Göteborg

Städar allt i Göteborg

Vi städar lägenheter, villor, kontor, industribyggnader och hyreslägenheter i Göteborg. Behöver du flyttstädning i Göteborg? Vi städar allt. Det spelar ingen roll om det är en lägenhet, villa, kontor, industrilokal eller hyresrätt i Göteborg, vi kommer att göra det fläckfritt. Genom att boka i förväg kan du koncentrera dig på det som är viktigast för dig – att flytta in i din nya byggnad eller ditt nya hem.

Boka din flyttstädning i hela Göteborg

Vi erbjuder flyttstädning i Göteborg och angränsande kommuner. Du kan även boka vår flyttstädning i Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka. Vi finns tillgängliga i hela Göteborg.

Utför städning som krävs enligt lag

Även om flyttstädning krävs enligt de rättsliga bestämmelserna i jordabalken, finns det också praxis som måste följas på detta område. Tyvärr kan flyttkostnader inte dras av i skattedeklarationen om fastigheten säljs, eftersom de inte är försäljningskostnader. Rutavdrag kan dock användas för flyttstädning och städning i privata hushåll.

Priser för flyttstädning-Prisvärd städfirma i Göteborg

Be om en offert för att ta reda på kostnaden för flyttstädning. Det exakta priset för flyttstädning beror främst på ytans storlek, men även på typ av byggnad. För vanliga hus kan vi oftast ge dig ett pris på flyttstädning i Göteborg direkt över telefon.

Städtjänster för privatpersoner och företag-Städfirman i Göteborg

Om du letar efter städtjänster i Göteborg kan Akutstädfirma hjälpa dig – Akutstädfirma erbjuder städtjänster för företag och privatpersoner i Göteborg. Oavsett om du behöver en storstädning i ditt hem eller en rutinmässig städning på ditt kontor så kan vi hjälpa dig. Du kan vara säker på att vi tar hand om alla dina städbehov!

Med oss blir det:

  • Billigt
  • Väl utfört
  • Garanti på jobbet