Vanliga misstag vid flyttstädning efter flytt

Vanliga misstag vid flyttstädning efter flytt

Vanliga misstag vid flyttstädning efter flytt

Vanliga misstag vid flyttstädning efter flytt tenderar att vara de vanligaste misstagen som människor gör när de bestämmer sig för att göra en flyttstädning. Detta beror på att många människor inte inser vilken stor sak det är att flytta. Låt oss nu ta en titt på några av de misstag som du verkligen vill undvika. Efter att ha läst den här artikeln kommer du att inse att det är bättre att lämna städningen efter flytten till städarna.

Fläckar man inte får missa vid flyttstäd

Fläckar man inte får missa vid flyttstäd

Fläckar man inte får missa vid flyttstäd

  • Lämna fläckar bakom spishällen
  • Smuts bakom hällen kan vara pinsamt
  • Spishällens baksida och undersida förbises ofta vid flyttstädning

Därför måste denna tunga köksutrustning verkligen tas bort och rengöras i varje hörn.

Om detta inte görs kan det leda till att flyttstädningen inte godkänns. Avloppsbrunnar och rör glöms ofta bort Det finns också hår i avlopp och rör. Precis som i köket finns det rör och lås under handfaten i badrummet.

I badrummen är rören dock ofta förbisedda och man inser inte att de är igensatta av hår. De måste rengöras när du flyttar. För att avlägsna blockeringar bakom rören måste rören tas bort och nås bakifrån. Innanför och utanför köksdörrarna. Innanför och utanför dörren. Föremål på hyllorna rengörs, men dörrarna är helt förbisedda.

Detta händer hela tiden. Men skåpdörrarna måste torkas ordentligt från insidan och utsidan. Även toppar och lister. Det är viktigt att vara noggrann och inte förbise någon del av skåpet. Baksidan av skåpen. Stick in en galge bakom elementet och se hur mycket damm du kan få bort. Papper och kort kan vara gömda. Hålrummet och baksidan av radiatorn, som ofta förbises, bör också rengöras noggrant.

När du gör detta, se till att radiatorn inte är inkopplad.

Golvbrunnar i badrummet. Många förbiser detta. Ta på dig handskar och ta bort smuts, hår och kalk från avloppet. Använd inte kemikalier som fräter på avloppets plast. Golvbrunnar är lämpliga för manuell rengöring.

Rengör alla ytor på fönster. Det ska vara möjligt att rengöra både innanför och utanför fönstret och mellan fönstren. Det kan finnas skruvar som går att lossa och komma åt. Att låta en sida saknas innebär bortkastad möda.

Taket Vem tar hand om taket? Det är naturligtvis den person som övervakar rengöringen. Det är viktigt att taket är fritt från damm och smuts. Använd rätt typ av trasa och kontrollera om det finns damm utan att lämna märken.

Väggar Rester är synonymt med obehörig städning. Det är viktigt att torka av väggarna snyggt men noggrant för att undvika nya fläckar.

Därför anlita städproffs

  1. Fördelar med att anlita Akutstädfirma Sverige
  2. Kostnadsfri offert
  3. Rimliga priser
  4. Kvalificerade medarbetare