Vad kostar en flyttstädning

Vad kostar en flyttstädning

Vad kostar en flyttstädning?

Vad kostar en flyttstädning undrar du? Många kunder frågar oss hur mycket flyttstädning kostar. Våra priser är baserade på kvadratmeter och tillägg. Tillägget är en balkong/terrass i glas. I lägenheterna finns en tvättmaskin och en torktumlare. I husen ingår en tvättmaskin eftersom den är standard i alla hus.

Priser för flyttstädning av bostäder. De angivna priserna är genomsnittliga priser i hela Sverige. Priserna varierar något beroende på bostadens läge och beroende på smutshalten. Därför är det pris du får i din offert det pris vi alltid håller.

Priser Flyttstäd:

  • 10-50 kvadratmeter kostar 700-1999 kronor efter skatt inklusive moms.
  • 51-99 kvadratmeter kostar 2000-3499 kronor efter skatt inklusive moms.
  • 100-500 kvadratmeter kostar 3500-17 000 kronor efter skatt inklusive moms.

<yoastmark class=

Kostnad flyttstädning Göteborg Malmö Stockholm

Kostnad flyttstädning Göteborg Malmö Stockholm beror på en del faktorer som:

  • Storlek på bostaden
  • Eventuella biytor
  • Inglasade balkonger

Flyttstäd med Akutstädfirma blir till bästa tänkbara pris. Målet för oss är att erbjuda de mest attraktiva priserna på alla våra flyttstädningar. Vid en flytt har man ändå fullt upp med allt som rör flytten. Att anlita en prisvärd städfirma som gör jobbet snabbt och till rätt pris är ett bra beslut. All erfarenhet vi byggt upp gör att du får kvalitet rakt igenom hela flyttstädningstjänsten.

Priser för flyttstädning

Priserna för flyttstädning är bland de billigaste i Sverige. Vi har också god kvalitet på alla våra arbetares utförda städtjänster. De utbildas regelbundet och har utmärkt kompetens inom städtjänster. Vår personal arbetar snabbt och det gör att dina priser blir väldigt billiga. Och vårt mål är att alltid erbjuda bra priser på flyttstädning.

Våra kunder uppskattar och njuter av städupplevelsen vi erbjuder. Den tid vi lägger ner på flyttstädning innebär tid som vi lägger ner på att städa din tidigare bostad grundligt. Alla städsteg utförs strikt enligt städlistan och övervakas ständigt. Så när du bokar våra tjänster får du prisvärda flyttstädningstjänster som är färdiga i tid.

Pris flyttstädning-Kontakta oss

info@akutstadfirma.se

08 – 50 27 57 64