Samarbetspartners sökes i Göteborg, Malmö och Stockholm

Samarbetspartners sökes i Göteborg, Malmö och Stockholm

Samarbetspartners sökes i Göteborg, Malmö och Stockholm

Samarbetspartners sökes i Göteborg, Malmö och Stockholm där vi har flyttstädningar som är inbokade. Just därför så kan du anmäla din städfirma till oss. Tillsammans kan vi växa och utföra jobb i alla Sveriges 3 största städer.

Teamwork är du den städfirma vi söker?

Teamwork är du den städfirma vi söker

Teamwork är du den städfirma vi söker

Anslut dig-Teamwork är du den städfirma vi söker som är:

  • Skicklig
  • Vill jobba
  • Noggrann

Vi vill bli den starkaste aktören i Sverige och vi söker andra företag som vill växa med oss

Vi vill bli den starkaste aktören i Sverige och vi söker andra företag som vill växa med oss, ansluta sig till våra tjänster, hjälpa oss i alla jobb vi gör, samt anställa egen personal och växa som aktör. Idag är vi väldigt glada över att ha genomfört tusentals städjobb i Sverige tillsammans med våra fantastiska samarbetspartners. Vi letar alltid efter nya spelare som kan hjälpa oss med vårt täta schema och underlätta alla våra arbeten. Vi får många förfrågningar från våra kunder som vill anlita våra tjänster. Så om du är en entreprenör som vill ha mer arbete är du välkommen att kontakta oss.

Att starta och driva ett städ- eller flyttföretag är en spännande resa

Att starta och driva ett städ- eller flyttföretag är en spännande resa, men samtidigt kan det vara skrämmande och oroligt att dyka in i en värld av egenföretagande. Det kan vara svårt att veta vad man ska göra. Det skulle vara bra att ha någon att prata med och hjälpa dig när du har frågor eller när det är lågsäsong. Akutstädfirma kan hjälpa dig med dina frågor. Det finns många frågor som vi kan hjälpa dig med för ditt företag.

Du kan naturligtvis kontakta oss när som helst

Du kan naturligtvis kontakta oss när som helst. Eftersom vi har ett bemannat kontor dygnet runt kan du ringa oss och presentera dig själv och de städtjänster du erbjuder. Vi föredrar någon som är tillgänglig, tillgänglig och närvarande, som brinner för att erbjuda god kvalitet till våra kunder. Vårt mål är att bygga upp en långsiktig arbetsrelation och tillsammans kommer vi att bygga upp denna verksamhet så att ni blir en enhet som gärna återkommer på grund av enkelheten och kvaliteten på våra städtjänster.

När du driver ett serviceföretag

När du driver ett serviceföretag spenderar du mycket tid på att hantera skadeanmälningar, hantera RUT-rabatter, fakturor och kundsupport – genom att arbeta med Akutstädfirma kan du hoppa över alla dessa delar och fokusera helt och hållet på städning. På så sätt sparar du både tid och pengar. Genom att arbeta med Akutstädfirma har du en direkt partner som hjälper dig när du behöver förfrågningar eller råd från oss eller när du behöver fler kunder. För oss är våra kunder alltid våra viktigaste partners – det är ett win-win-system.

Anslut din städfirma till oss-Skicka oss ett meddelande.

Akutstädfirma Göteborg, Malmö och Stockholm

info@akutstadfirma.se

08 – 50 27 57 64