Låt vår städfirma lösa städningen

Låt vår städfirma lösa städningen

Låt vår städfirma lösa städningen

Låt vår städfirma ta hand om er städning. Med oss bokar ni den städning ni behöver. Generösa öppettider gör att du som kund kan boka oss online på akuta tider.

Njut medans vi gör din bostad skinande ren

Njut medans vi gör din bostad skinande ren

 

Njut medans vi gör din bostad skinande ren

Njut medans vi städar din bostad. Verksamma i:

Göteborg

Malmö 

Stockholm

Att få ha egentid önskar vi alla oss. Vi får ditt hem att gnistra. Vi mår alla bra när våra hem är rena och fräscha, men det kan vara svårt att hitta tid för att städa dem ordentligt. När tiden är knapp är det just då vi kan hjälpa dig.

Erfarenhet inom städbranschen

Vår långa erfarenhet inom städbranschen gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av hemstädning, flyttstädning och andra hushållsnära tjänster. Våra städtjänster omfattas av RUT-avdraget och vi utför alltid våra uppdrag med största omsorg för att säkerställa att du får ett skinande rent hem.

Vårt viktigaste uppdrag

Vårt viktigaste uppdrag är att se till att våra kunder inte spenderar onödig tid på sina dagliga sysslor och återvänder hem rena och fräscha. På Akutstädfirma lyssnar vi på våra kunders önskemål och skapar den bästa planen för dem. Vi lyssnar på dina önskemål och erbjuder dig den bästa lösningen för att säkerställa att du är så nöjd som möjligt. Om du vill att vi ska städa ditt hem varje vecka, varannan vecka eller mer sällan, vänligen meddela oss dina önskemål.

Garanti ingår

Vi erbjuder en kvalitetsgaranti på alla våra tjänster för att säkerställa att allt arbete utförs korrekt. Om ett misstag görs i städningen kommer vi att återkomma till dig omedelbart och rätta till problemet utan kostnad. Akutstädfirma är ett städföretag verksamt i Sveriges tre största städer och vi är redo att städa direkt med orterna samt dess omnejd. Vi erbjuder lösningar som är skräddarsydda efter dina behov.

Kontakta oss på Akutstädfirma så får du prisvärd städning precis så som du önskar.