Husstädning inför flytt i Stockholm

Husstädning inför flytt i Stockholm

Husstädning inför flytt i Stockholm

Husstädning inför flytt i Stockholm. Att flytta kan vara både roligt och stressigt, men det kan också vara fysiskt och psykiskt utmanande. Vår städfirma erbjuder flyttstädning i Stockholm och närliggande områden. Vi hjälper dig med din stressiga och tidskrävande flyttprocess. Istället kan du fokusera på de roliga sakerna och göra ditt framtida hem till ditt eget vackra hem.

Prisvärd städfirma Stockholm

När du anlitar en prisvärd städfirma i Stockholm för att städa ditt hus ingår såklart det mesta, men om du har biytor kan även dessa ingå. Självklart är även RUT-avdrag möjligt. Vår städfirma har stor erfarenhet av flyttstädning i Stockholm och vi garanterar att de nya ägarna kommer att njuta av att komma in i sitt nya hem rent och fräscht doftande.

Prisvärd städfirma Stockholm

Städfirma med fokus på flyttstädning

Vår mest populära tjänst är vår flyttstädning, en tjänst som vi erbjuder alla våra kunder, även de som flyttar till ett nytt hem. Vi strävar alltid efter att vara snabba. Med Rutavdraget kan du vara säker på att du blir omhändertagen efter din flytt och våra priser fortsätter att uppskattas av våra kunder. Det är nämligen mycket tid som går åt till att flytta bohag och packa saker. Det betyder att vi varken har tid eller energi att städa upp före överlämnandet. Tveka därför inte att låta vår städfirma utföra denna tunga och tidskrävande tjänst, som dessutom erbjuder en städgaranti. Det ger dig också tid att komma till rätta i ditt nya hem och ladda batterierna efter en lång flytt.

Ansvarsfull städfirma

Att flytta kan vara svårt och stressigt, så varför inte låta vår städfirma ta hand om städningen för att undvika onödig stress? Städning tar upp mycket av din fritid. Det är bäst att lämna detta jobb till en erfaren städfirma som vår för att säkerställa att den nya husägaren är nöjd.

Garanterade städföretag

Självklart erbjuder vi en garanti för vår exitstädning i Stockholm. Denna garanti gäller även för den nya ägaren, så du kan flytta in med sinnesfrid och den nya ägaren kommer att vara 100% nöjd. Som kund behöver du dock ordna med några saker innan du flyttar in: Kylar och frysar måste vara avstängda och frostfria på städdagen. Ta bort spikar, krokar, tejp och klistermärken. Användning av vatten Användning av el för arbetsutrustning Se till att huset är helt tomt och gå ett extra varv. Ytterligare områden som kan reserveras. Till exempel balkonger, vindar, förråd, klädkammare, garage, tvättmaskiner, diskmaskiner, roterande torktumlare och andra områden som inte finns i det faktiska bostadsutrymmet kan läggas till i begäran om förslag och reserveras.

Städföretag online

Efter den kostnadsfria offerten kan du enkelt boka dina städtjänster online – vår städfirma är tillgänglig online 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. En städfirma med ett brett sortiment av högkvalitativa, miljövänliga rengöringsprodukter.

Låt oss ta hand om dina rengöringsbehov:

  • Punktlighet
  • Låga priser
  • Rätt utfört arbete