Hur lång tid tar flyttstädning

Hur lång tid tar flyttstädning

Hur lång tid tar flyttstädning?

Hur lång tid tar flyttstädning beror på olika faktorer, bostadens skick. Smutshalt samt eventuella biutrymmen som förråd, garage eller uterum. Med våra skickliga städare så blir vi alltid klara samma dag.

<yoastmark class=

Så länge tar normalt flyttstädning

Så länge tar normalt flyttstädning av din bostad med oss. Man kan  generellt säga att man hinner 5-10 kvm golvyta per timme. Detta brukar visa sig stämma rätt bra. Sen beror det självklart på vilka slags fönster det är i bostaden. Löstagbara spröjsar kan göra att det tar längre tid.

Hur lång tid tar det att städa ditt hem när du flyttar?

Att lägga ut städningen av ditt hem på ett professionellt städföretag har blivit allt vanligare på senare år. Många kanske dock undrar hur lång tid det tar att städa ett hem när man flyttar. I den här artikeln ska vi försöka kasta lite ljus över detta och få ett svar på frågan: Tiden det tar att städa ett hus när man flyttar? Hur lång tid tar det att städa huset när man flyttar? Vanligtvis tar flyttstädning mellan sex och åtta timmar.

Det finns dock flera faktorer som kan förkorta eller förlänga städtiden. Nedan följer några av de faktorer som påverkar den tid som krävs för flyttstädning. Faktorer som påverkar tiden för flyttstädning.

De viktigaste faktorerna som påverkar städtiden är följande:

  • Husets storlek. Den viktigaste faktorn som påverkar städningens längd är fastighetens storlek. Som du vet tar det längre tid att städa ett stort hus än att städa ett litet hus.
  • Flera eller stora fönster. Fönsterputs ingår alltid i städningen för kundern. Om huset har flera fönster eller stora fönsterpartier kan detta påverka den tid det tar.
  • Återstående möbler etc. Flyttstädningen börjar när alla möbler och annan inredning har flyttats. Ibland lämnas dock möbler kvar och då blir städprocessen längre. Detta beror på att avlägsnandet av kvarlämnade föremål inte omfattas av denna tjänst.

Snabb städning av Akutstädfirma i Göteborg, Malmö och Stockholm. Om du behöver hjälp med flyttstädningen är vi på Akutstädfirma här för att hjälpa dig. Vi kan hjälpa till med städning i Sveriges 3 största städer. Vår erfarna flyttstädningspersonal arbetar snabbt och smidigt från början till slut. Självklart erbjuder vi prisvärd städhjälp med 50 % rabatt direkt på fakturan!

Gratis offerter är tillgängliga dygnet runt, så kontakta oss redan idag.

info@akutstadfirma.se

08 – 50 27 57 64