Dödsbostädning och dödsbotömning till bra pris

Dödsbostädning och dödsbotömning till bra pris

Dödsbostädning och dödsbotömning till bra pris

Dödsbostädning och dödsbotömning till bra pris med Akutstädfirma. Tömning och rengöring av en fastighet. Tömning och städning av en fastighet är det hus där personen bor. Huset måste nu städas, säljas eller återlämnas till hyresvärden för att en ny hyresgäst ska kunna ta över. Det är alltid ägaren som ansvarar för att städa fastigheten.

Efter att fastigheten har överlåtits måste den därför rensas helt från hushållsartiklar, städas, städas upp och omorganiseras i alla avseenden. Fastighetsrelaterade tjänster kan bokas för dödsboet och städning samtidigt eller så kan varje tjänst bokas separat. Observera att RUT-avdraget inte kan användas för dödsbo relaterade tjänster.

Vad du behöver veta innan du packar upp

Städning och tömning av fastigheten måste betalas av fastighetsägaren/hyrestagaren. Om de ekonomiska resurserna är begränsade kan du ansöka om ekonomiskt stöd hos kommunen. Observera att alla papper måste vara intakta. Vi erbjuder följande tjänster för dina behov. Förvaring av möbler. Det är lugnande att veta att du kan lagra alla eller delar av dina saker. Det sparar tid och undanröjer behovet av att fatta ett brådskande beslut om vad du ska göra med dina tillhörigheter.

Vi kan hjälpa dig att organisera dina tillhörigheter

Organisera dina tillhörigheter. När du har slutfört inventeringen av dina ägodelar kan du påbörja arbetet med att städa och tömma fastigheten. Du kan boka oss för att tömma hela eller delar av din fastighet. Vi använder oss av välgörenhetsorganisationer som tar emot alla eller delar av föremålen för att sälja dem till någon behövande. Resten transporteras för återvinning. Du kan också boka våra tjänster för packning, kasserad förpackning och inplastning. Allt detta för att ge dig den sinnesro du behöver.

När du bokar en organisationstjänst för dina tillhörigheter ingår minst två personer, en lastbil/släpvagn och försäkring. Rengöring av dina ägodelar. Efter uppackningen är nästa steg rengöring. Rengöringen av föremålen kan variera beroende på dina planer för avlastning av föremålen.

Om du renoverar, säljer eller har särskilda behov krävs olika typer av rengöring. Vi kan gå igenom detaljer, behov och önskemål tillsammans och hitta den lösning som gör det enklast för dig i de stunder då saker och ting kan vara överväldigande. Vår Akutstädifrma gör allt som behövs för din räkning när en nära anhörig avlider. Vi erbjuder en grundlig städning och hjälper vid behov till att organisera den avlidnes tillhörigheter.

Att ordna med ägodelar och testamente

Att ordna med ägodelar och testamente

Att ordna med ägodelar och testamente

Alla vet att det är tungt att ordna med ägodelar och testamenten

Att ordna med ägodelar och testamente är en svår uppgift när sorgen är som störst. När vi hjälper dig att sortera dina ägodelar är det viktigt att vi tar hänsyn till alla inblandade under denna känsliga period. Därför arbetar vi i enlighet med dina önskemål när det gäller denna typ av städning. När det gäller städning är det vår plikt att tillhandahålla en kvalitetstjänst och vi erbjuder alltid en garanti.

Vi erbjuder ett komplett utbud av dödsbostädningar i Göteborg, Malmö och Stockholm. Att befinna sig mitt i sorgen kan vara överväldigande. Om så är fallet finns vi här för att hjälpa till. Vi har nämligen mångårig erfarenhet i branschen och skickliga medarbetare. Vi kan hjälpa dig att sortera och packa upp dina tillhörigheter, och vi har stödet för att guida dig genom processen. Om du ger oss tydlig information om vad och hur många lådor som behöver lastas av kan vi uppskatta hur många kubikmeter du behöver. Eftersom lådavdrag inte gäller för sortering av föremålen kan vi ge dig ett rättvist marknadsvärde baserat på konceptet för avlastning och städning enligt dina behov och önskemål.

Rengöringsföretag för fastigheter

Fastighetsstädning är ett alternativ när du behöver hjälp med tömning och städning. Så att du kan ägna din tid åt alla andra praktiska saker som måste göras. Vad ingår i tjänsten för fastighetsorganisations dödsbostädning? När det gäller att organisera saker och ting arbetar vi alltid enligt dina önskemål. Detta gäller både organisering av saker och transport av äldre dyra saker, och vi gör allt från vanlig organisering av saker till transport av dyrgriparna.

För det viktigaste är att vi alltid följer våra kunders behov och önskemål. När det gäller organisering av saker kan vi hjälpa till med dödsbostädning och avlastning kallad dödsbotömning. Fönsterputs ingår också i alla typer av dödsbostädning. Vi kan också hjälpa till med lossning och transport av varor. När det kommer till kritan går vi igenom varje detalj tillsammans med dig och hittar en tillfredsställande lösning. Vi tar alltid hänsyn till din situation och löser allt på ett konfidentiellt sätt med respekt för din situation.

Med oss kan din dödsbostädning bli:

  • Till rimliga priser på dödsbostädning
  • Slutförs i tid
  • Professionell beläggning