Akutstädning då tiden inte räcker till

Akutstädning då tiden inte räcker till

Akutstädning då tiden inte räcker till

Akutstädning då tiden inte räcker till bokar ni i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med oss blir er flytt enkel och smidig. Vår bransch har alltid öppet för kunderna. Vår akutstäd tar hand om flyttstäd då er tid inte räcker till.

Tjänster ni kan boka är då:

Akutstäd tar hand om flyttstäd

Akutstäd tar hand om flyttstäd

Panikstädning

Exempel på panikstädning kan vara att ett kontor måste städas. Det var öppet hus och det var mycket folk på plats. På fredagsmorgonen ringde kontorschefen till mig och frågade: Kan du vara snäll och städa kontoret så snart som möjligt? Jag har ett viktigt möte med en kund på måndag och det måste städas idag. Jag skulle vilja ta tillfället i akt att städa kontoret från topp till tå och helst även tvätta fönstren.” Akutstädfirma kunde erbjuda en lösning på bara några timmar. Eftersom detta var en stor uppgift – en ordentlig städning med fönster – var erbjudandet att arbeta över helgen.

Totalt fem personer städade kontoret, inklusive toaletter, duschar, matsal, café, reception, trappor och fönster. På måndagen överlämnade Akutstädfirma personligen nycklarna och kontrollerade det färdiga arbetet med kunden. Det stod klart att kunderna var nöjda.

En vardagskväll ringde en man till oss. Han ville ha sitt hus städat innan hans fru kom tillbaka från mammaledigheten. I brådska var de tvungna att lämna allt tidigare än planerat och tyvärr fanns det ingen som kunde hjälpa till med städningen innan de kom hem. Akutstädfirma hade redan en kollega i grannskapet. Kunden lämnade tillfälligt för att hämta hjälp och förklarade genast vad som behövde göras. När all städning var gjord var allt som återstod att gå till grannens hus och lämna nycklarna. Vi ringde och berättade att huset var fräscht och rent med nya lakan, hopvikt tvätt, strykta skjortor och lätt vattnade blommor. Gästerna ringde oss så fort de kom och tackade oss för att vi gjort något speciellt för dem. De tänkte inte på lakanen, blommorna eller tvätten, men det gjorde vi. I dag städas huset regelbundet.

Akutstäd kan vara vid många tillfällen

Om huset är en enda röra för att du inte har städat ordentligt, om dina barn är upptagna och har spridit ut sina leksaker och saker över hela huset, eller om du får ett telefonsamtal om att din mamma, svärmor eller chef kommer på besök om en timme, får du panik och möter besökaren vid dörren och tar med honom eller henne till ett närliggande kafé så att du inte behöver städa. Det är lätt att tänka att det bästa är att se till att de inte behöver städa. Alternativt kan man prova panikstädning med oss.