072-217 89 93 info@akutstadfirma.se

Akutbokningsformulär

Bokningsformulär

Akutbokningsformulär

Akutbokningsformulär där du fyller i alla fält med *. Passar det ej dina uppgifter sätt ett tecken i rutan så går formuläret att skicka iväg.

Villkor

Villkoren godkänner du i formuläret. Våra villkor är vid flyttstädning att bostaden skall vara tömd och normalt smutsad. Offerten du fått gäller normalt smutsad bostad om inget annat avtalats innan. Du skall avfrosta kyl och frys och lämna dörrarna öppna. El och vatten skall finnas vid städningen. Eventuella skador du känner till meddelas oss i rutan övriga upplysningar.

Rut gäller för privatpersoner och bokar du för annans räkning så måste du meddela detta. Gäller det dödsbo så meddelar du detta och dödsbo har ej rätt till rut avdrag.

Vi skall komma in i bostaden enligt vad som bestämts i bokningen. Du skall vara tillgänglig på mobil hela den aktuella dagen så vi kan nå dig vid behov. Blir vi förhindrade att utföra det inplanerade jobbet så debiteras du enligt gällande taxa för de kostnader vi haft på grund av att jobbet ej gått utföra enligt planen.

 

Villkor
Bokningsformulär
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Godkänner du villkoren?